L'entrenador del Barça, Tito Vilanova, refusa atribuir a la sort la victòria contra el Celtic -per un gol en l'últim minut- i considera que mereixien dominar en el marcador molt abans.

"No crec que hagi estat sort. Al contrari, crec que hem tingut mala sort. Hem merescut guanyar abans, el porter ha jugat molt bé, hem enviat una pilota al pal ...", ha dit en roda de premsa Vilanova.

El tècnic del Barça ha comentat que van dur el pes del partit i que van tenir nombroses ocasions per haver sentenciat el partit molt abans que en l'últim minut de l'afegit gràcies al gol de Jordi Alba.

Vilanova lloa el caràcter de l'equip per buscar les remuntades, un fet habitual aquesta temporada, tot i que ha reconegut que els ha faltat una mica d'espurna, principalment per haver jugat dissabte passat a les 10 de la nit, una cosa "que clama al cel ".

Fer jugar Bartra, una decisió meditada

L'entrenador afirma que la inclusió de Marc Bartra a l'onze inicial, la principal novetat davant el Celtic, estava presa a consciència. "La decisió de fer jugar Bartra la tenia decidida fa dies, des que sabia que Piqué no podria jugar. És ràpid, surt molt bé amb la pilota i és bo en el joc aeri. Si Marc és al primer equip és perquè jo ho he decidit ", declara Vilanova, que indica que ell mateix va parar el fitxatge d'un central pur perquè confiava en el planter.

Ironia per les crítiques

Tito Vilanova s'ha mostrat irònic amb els resultats ajustats que està vivint el Barça últimament, en què es manté una constant, l'equip segueix guanyant.

"Abans deien que avorríem, ara ja no avorrim", ha afirmat Vilanova.