Doble ració d'hoquei europeu per a la tarda d'avui. Sather Blanes, a la Copa CERS, i el Girona CH, a la Copa d'Europa femenina, encaren dos compromissos que poden marcar el seu futur a les seves corresponents competicions continentals. Els primers reben el Biasca suís amb l'etiqueta de favorits penjada del coll, mentre que les gironines visiten Portugal a l'espera d'esgarrapar un bon resultat de cara al duel de tornada.

"Si juguem al dos-cents per cent de les nostres possibilitats la victòria ha de caure del nostre bàndol", assegura Ramon Benito, entrenador d'un Sather Blanes que aquesta tarda (20.00) rep a la Ciutat Esportiva la visita del Roller Biasca suís en l'anada dels vuitens de final de la Copa CERS. Els gironins es presenten com a favorits però Benito no vol desfermar l'eufòria abans d'hora, encara que reconeix la seva "teòrica" superioritat. "Juguem a casa i sobre el paper som millors, així que hauríem de guanyar", admet.

D'altra banda, el Girona CH de Sergio Alonso disputa l'anada de l'eliminatòria preliminar de la Copa d'Europa a la pista de Nafarros lusità (19.00 hores) amb la il·lusió per bandera. "No coneixem massa el nostre rival però anem amb la intenció d'arribar el més lluny possible", indica.