Segueix-nos a les xarxes socials:

Fórmula 1

Alguersuari: "La meva carrera a la Fórmula 1 no acaba aquí"

L'expilot de Toro Rosso assegura que pròximament tindrà "bones notícies" sobre el seu futur

L'expilot de Toro Rosso Jaume Alguersuari ha assegurat que la seva carrera al gran circ de la Fórmula 1 "no acaba" amb la seva expulsió de l'equip filial de Red Bull, com va anunciar l'escuderia aquesta setmana, i ha assegurat que pròximament tindrà "bones notícies "respecte a un futur que encara sense rancor i amb positivisme.

"Sé que vindran noves notícies. Sé que estic més tranquil que quan estava a Toro Rosso i confio en mi, sobretot per la meva edat i a més perquè he complert la meva feina. He fet un bon any, hem donat coses positives a Toro Rosso i no continuarem més amb ells, però la meva carrera esportiva a la Fórmula 1 no acaba aquí", ha manifestat en roda de premsa el català.

Encara incrèdul per la decisió de Toro Rosso, ha assegurat tenir la consciència tranquil•la i no va voler criticar l'equip Red Bull. "Tinc la consciència tranquil•la d'haver fet una bona feina, tant jo com el meu company d'equip. Tinc molt per demostrar i fer. Sóc l'amo del meu destí des d'ara i ja no depenc d'una empresa o marca", ha etzibat.

"Hi ha moltes coses per fer a la vida, a la Fórmula 1 o fora d'ella. Tinc moltes ambicions i objectius per complir. No estic ni trist ni enfadat, sí sorprès. Ens ha sorprès a tots, igual que quan fa dos anys em van dir que conduïa a Hongria el 2009. Però tinc la mateixa motivació i ganes de seguir endavant, i lluitar, que tenia quan estava a Toro Rosso", ha afirmat en aquest sentit.

Preguntat pel seu futur, que podria passar per l'escuderia Hispania (HRT) o per ser tercer pilot a Red Bull, a l'ombra del campió Sebastian Vettel i Mark Webber, va ser contundent: "No sé res". Això sí, creu que és "positiu" no seguir a Toro Rosso.

"No els tinc cap tipus de rancor a Red Bull o Toro Rosso, a l'inrevés. Els agraeixo tot el que m'han donat. No he vingut a dir que és una mala notícia no estar amb ells, òbviament m'hagués agradat continuar en F1 . No vull jutjar-lo, m'ha sorprès. Si la decisió és dolenta o bona ells sabran", ha etzibat.

I és que el de Barcelona és conscient del car que està el seguir a la Fórmula 1. "Tenir un volant serà bastant complicat per a l'any que ve però no perdo la il•lusió. Vull ser campió del món i continuar a la Fórmula 1. A la vida tens un somni, per a mi és ser campió de Fórmula 1", ha reiterat.

"Fa una setmana pensava que estava cent per cent en l'equip i ja no. Em motiva la Fórmula 1 i vull continuar corrent. Ara mateix tinc 21 anys i estic en el millor moment esportiu i professional de la meva vida. No sé què faré però tindrem bones notícies en breu i encara queda molt perquè comenci la Fórmula 1 i per decidir què vull fer. Sóc molt objectiu i encara hi ha moltes coses per fer", ha afirmat sobre el seu futur.

Prem per veure més contingut per a tu