El Barcelona Regal rep aquest vespre (20.45, Esport 3) al Palau Blaugrana l'Olímpia de Ljubljana amb l'objectiu de mantenir la seva imbatibilitat en la competició el dia en què Juan Carlos Navarro podria passar a la posteritat com a màxim anotador en la història del torneig. Navarro, el millor jugador que ha tingut mai el Barcelona i un dels més grans exteriors que ha donat mai el bàsquet europeu, està sent el gran protagonista de la setmana. Diumenge passat es convertia, davant del Blancos Valladolid en el segon millor triplista en la història de l'ACB (només superat per Alberto Herreros), dimarts signava la seva renovació de per vida amb el Barça i avui superarà el nord-americà Marcus Brown com a màxim anotador de l'Eurolliga, si anota 14 o més punts davant el conjunt eslovè.

Els blaugranes, intractables en la màxima competició continental, sumen un balanç de 5-0 i són, al costat del CSKA de Moscou, l'únic equip que ho ha guanyat tot fins ara. A Ljubljana, on va disputar el primer partit de la fase regular, l'equip català ja hi va guanyar sense problemes (64-86), en la primera gran actuació del base Marcelinho Huertas com a blaugrana (17 punts, 8 assistències i 5 rebots).

Avui el Barcelona desitja convertir el partit al Palau en una gran festa d'homenatge a Navarro, el seu actual capità i referent els últims anys, a qui pretén regalar la sisena victòria europea en sis partits. Els de Xavi Pascual estaran matemàticament classificats per al 'Top-16' amb un triomf, mentre l'Olimpia es troba en una situació límit. Amb un balanç desfavorable d'1-4, necessita donar la sorpresa al Palau per seguir viu.