El tennista suís Roger Federer es va imposar amb absoluta claredat a Rafael Nadal (6-3 i 6-0) en una trobada corresponent a la segona jornada del 'Barclays ATP World Tour Finals', en què el manacorí no va tenir cap opció ja que davant va estar un Federer en plena forma que va culminar la trobada amb un set en blanc.

Tots dos tennistes van començar amb molta solidesa en el seu servei, però, a Nadal no li duraria molt i en el sisè joc de la trobada Federer, amb un joc en blanc, aconseguia el primer break i es posava 4-2 i amb el servei, per la qual cosa ja encarrilava el set.

El suís no va passar en cap moment dificultats amb el seu servei, el que va fer que pogués adjudicar-se el primer parcial per un clar 6-3, que posava a Nadal contra les cordes. El manacorí va començar el segon set encaixant un nou set, que tornava a posar el seu rival en avantatge.

El mallorquí no va saber contrarestar en cap moment el bon joc de Federer, que va aconseguir de nou trencar el servei de Nadal i posar-se amb 3-0 i servei. El vendaval de Roger Federer no va donar ni un respir al número dos del món i va conservar sense cap problema el seu servei.

Nadal va afrontar el seu servei amb la missió de fer l'heroica i intentar donar la volta a la trobada. No obstant això, el número quatre del rànquing ATP no estava per la feina i de nou va trencar el servei d'un irreconeixible Nadal.

Amb el seu servei, Federer va tancar el segon set, i per tant el partit, amb un clar 6-0 que demostra el bon moment pel qual passa el suís, mentre que Nadal haurà de millorar molt si vol aconseguir el Trofeu de Mestres.