El president del FC Barcelona, Sandro Rosell, va revelar en una entrevista concedida ahir a Al Jazeera que l'entrenador Josep Guardiola té sobre la taula la proposta de renovació del seu contracte i que la pot signar quan vulgui. Rosell va fer un repàs a l'actualitat del club i, entre altres temes, va assegurar que la samarreta del Barça "és la més venuda" del món. El president blaugrana es va mostrar partidari que el tècnic signi pel temps que ell vulgui, ja sigui per un any, com ha fet des que dirigeix el primer equip, fins a quatre, que és quan acaba el mandat de l'actual directiva: "No m 'agrada que els contractes durin més que el nostre mandat. Ell sap que la nostra oficina està oberta per signar d'un a quatre anys. 1+1, 1+2... el que ell vulgui. El contracte és sobre la taula perquè se senti feliç i còmode".

Rosell va advertir també que dirigir el Barça comporta haver de conviure amb informacions i rumors que no s'ajusten a la realitat: "Moltíssima gent té ganes que no ens funcioni bé el club. Uns ens tenen ganes perquè són rivals esportius, altres ho fan des del punt de vista polític", va dir. El president de l'entitat blaugrana va reiterar una vegada més el seu desig de reduir la Lliga espanyola a setze equips. Segons ell, els bons jugadors estarien "millor repartits", el torneig domèstic "augmentaria en competitivitat" i a més permetria "augmentar la participació i els ingressos a la Champions".

El màxim dirigent barcelonista va assegurar desconèixer si el club blaugrana estava realment interessat en el gal·lès Gareth Bale però sí que va anunciar que "en cap cas" pagarien 40 milions d'euros pel lateral esquerre del Tottenham.