"Jo vaig jugar una fase d'ascens, va ser amb el CREFF a Santillana del Mar i també vam pujar a la màxima categoria". L'alcaldessa de Girona, Anna Pagans, recordava la seva època com a jugadora de bàsquet a principi dels anys 70 en l'acte de celebració d'un altre ascens del bàsquet femení de Girona a l'elit: el de l'Argon Uni Girona a Lliga Femenina 1.

El saló de plens de l'Ajuntament de Girona es va quedar petit ahir al vespre en l'acte de rebuda a la plantilla de l'Argon Uni Girona que el passat diumenge va aconseguir l'ascens a Lliga Femenina 1 a Badajoz. L'habitual referència del president Llorenç Biargé a "les famílies de les jugadores dels equips base" va quedar ?reflectit ahir a l'Ajuntment amb una nombrosa representació d'aquestes. A més d'Anna Pagans, que va recordar que "a l'esport femení ?encara li falta més marxa social" i va reinvidicar el fet que "les dones hem de fer més esforç per arribar a dalt", van prendre la paraula el mateix Llorenç Biargé i l'entrenadora Anna Caula que va elogiar "el grup humà que ha treballat en el club durant tota la temporada".

A l'acte, a més de l'alcaldessa Anna Pagans i dels representants de l'Uni Girona, també hi havia el vicepresident de la Diputació, Joan Pluma, i molts regidors de l'Ajuntament de Girona. Començant, lògicament, pel d'Esports, Josep Maria Jofre, però també Salamaña, Freixenet, Ayats, Poch o el portaveu de CiU Carles Puigdemont.

festa a l'ajuntament. Seguidors, directius, jugadores i tècnics de l'Uni Girona van celebrar l'ascens al saló de plens.La plantilla escoltant els parlaments.Oliveira, López i Traoré amb la Copa.