Les obres i les reformes a la casa solen ser un maldecap, però la Cuchu, com així es fa dir la usuària de Twitter @patatilla, va tenir un contratemps fora de tota norma: els paletes van tapiar el seu gat en el bany de l'habitatge. Martell en mà, va trencar una de les rajoles per alliberar l'animal. Passat l'ensurt, la jove va explicar el surrealista moment que va viure en un fil a Twitter que ja és viral.

"Són les 2 del matí i jo em poso al llit després d'haver rebentat el bany que han estat tot el dia arreglant els obrers, perquè s'havien deixat al meu gat dins", va explicar la jove en un primer tuit. Va contactar ràpidament amb els seus pares, que no donaven crèdit .

"La meva mare preguntant si s'havia ofegat. El meu pare preguntant-se com és una banyera tancada, com l'he tancat si la nostra és una banyera normal", va detallar la dona.

Van folrar la banyera amb l'animal dins

Però va succeir: els paletes havien de folrar la banyera amb totxos i rajoles i, en un moment donat, el gat es va colar dins. Tot i que costi d'entendre, no es van adonar que el gat estava dins i van acabar la feina, deixant l'animal tapiat.

Quan Cuchu es va adonar, va agafar ràpidament un martell i va trencar part de l'obra per alliberar l'animal que, per sort, va treure el cap i es troba bé.

Els gats diuen que tenen una memòria de 16 hores i no recordarà el moment, però la jove no oblidarà mai aquest moment i es pensarà dues vegades això de tornar a fer reformes a casa. O si ha de fer-les, amb el gat ben lluny dels paletes.