Quatre persones han mort aquesta matinada al municipi mallorquí de Sant Llorenç a conseqüència de les inundacions provocades per les intenses pluges. A més, unes cinc persones es troben desaparegudes.

El Servei d'Emergències 112 ha confirmat la matinada d'aquest dimecres una quarta víctima mortal, una dona que ha estat localitzada sense vida per efectius de la Guàrdia Civil en el seu habitatge de Sant Llorenç. Una altra de les víctimes és una persona d'edat avançada i mobilitat reduïda que va ser trobada al soterrani del seu domicili al carrer Ordinas, segons han indicat a Europa Press fonts de la Conselleria d'Hisenda i Administracions Públiques.

A prop de la mitjanit, des del 112 han confirmat una segona víctima, mentre que minuts abans de les 2.00 de la matinada han informat de la localització d'una tercera persona sense vida. Sobre aquestes dues últimes no ha facilitat més informació al respecte.

A la zona s'ha desplegat un ampli dispositiu format per més d'un centenar d'efectius de diferents cossos d'emergència, als quals aquest dimecres se sumaran militars de la Unitat Militar d'Emergència (UME).

Segons dades de l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet), a la zona s'han registrat 220 litres per metre quadrat, amb pluges cada vegada més intenses a partir de les 19.00 hores.