27 de setembre de 2018
27.09.2018

El director del CNI admet el fracàs de l'1-O: "ho hauriem pogut fer millor"

Félix Sanz Roldán ha reconegut que l'endemà de la consulta va veure "moltes cares llargues"

27.09.2018 | 19:49
Félix Sanz Roldán, cap del CNI espanyol.

El director del Centre Nacional d'Intel·ligència (CNI), Félix Sanz Roldán, ha assenyalat aquest dijous que l'única cosa que pot dir del comissari José Villarejo és negar "que amb el CNI hagi tingut cap relació".

"No contestaré a res --relacionat amb l'excomissari-- perquè qualsevol cosa que diu pot tenir una importància que jo no pretenc donar-li", ha afegit excusant-se amb la premsa.

D'altra banda, en relació a la feina que van realitzar els serveis d'intel·ligència abans i durant l'1 d'Octubre a Catalunya, Sanz Roldán ha indicat que ell va preguntar al Govern central si la informació d'intel·ligència que va servir el CNI "els havia estat útil, i la resposta va ser sí".

No obstant això, durant l'esmorzar-col·loqui en les XVI Jornades de Periodisme de Coca Cola, Sanz Roldán ha reconegut que el 2 d'octubre al CNI va veure "moltes cares llargues" i tenien la sensació de que podien "haver-ho fet millor".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Loteria del Nen 2017

Comprovar Loteria del Nen

Segueix la informació de la Loteria del Nen. Comprova els números premiats amb el nostre widget de la Loteria del Nen.

 
Widget Loteria de Nen

Emporta't al teu web, al teu escriptori o al teu iGoogle els resultats de la loteria de Nadal i la loteria del Nen. Descarrega-t'ho