La Policia Nacional ha detingut nou homes, d'origen alemany i evangelistes, després de provocar el pànic al metro de València en realitzar proclames religioses i crits de "som tots pecadors", "morirem" o "cremarem a l'infern".

Segons han informat fonts de la Policia Nacional, els fets van passar la nit de dissabte pasat, sobre les 22.45 hores, quan un grup de persones van entrar en un comboi de la línia 3 de Metrovalencia amb una gran creu i van repartir pamflets i van començar a cridar proclames religioses.

Davant els crits dels homes, els passatgers "es van espantar" i quan el comboi es va detenir van sortir en estampida, en la qual va resultar ferida lleu una jove.

La situación fue tal que el conductor del convoy, de la línea 3, llegó incluso a detener el tren

La Policia Nacional va identificar i detenir els nou homes, de nacionalitat alemanya i d'entre 19 i 37 anys, que es van negar a abandonar el comboi a instàncies dels vigilants privats de Metrovalencia.

El Jutjat d'Instrucció número 6 de València ha ordenat presó eludible amb fiança de 12.000 euros per als nou detinguts, acusats d'un delicte de desordres públics.