30 de març de 2017
30.03.2017
40 Años
40 Años

Un cop de mar deixa dos morts i dos desapareguts a Tenerife

Les víctimes es banyaven en unes piscines naturals quan una onada els va arrossegar mar endins

30.03.2017 | 19:54
Un cop de mar deixa dos morts i dos desapareguts a Tenerife

Dues persones han mort en la tarda d'aquest dimecres al municipi de Santiago del Teide, a Tenerife, en ser arrossegades per una onada quan es banyaven en unes piscines naturals. Així ho ha confirmat el centre d'emergències 112.

Els cossos dels morts ja han estat rescatats del mar, són un jove de 35 anys natural de Tenerife i una turista estrangera de 60 anys, sense que fins al moment hagin transcendit més dades sobre la seva identitat.

Salvament Marítim està buscant a dues persones més que van poder ser arrossegades pel cop de mar en una zona de piscines naturals a l'entorn de la cova del Tancon, a la costa de Santiago del Teide, una cova volcànica que dóna al mar i a la que només es pot banyar quan el mar està molt en calma.

L'operatiu de rescat, que està treballant en aquest moment a la zona, està compost per Salvament Marítim (helicòpter i embarcació), Grup d'Emergències i Salvament (GES) del Govern de Canàries (helicòpter de rescat), Servei d'Urgències Canari (SUC ), Bombers de Tenerife, Policia Local de Santiago del Teide i Guàrdia Civil.

L'alerta va saltar a les 17:30 d'aquest dimecres, moment a partir del qual es va posar en marxa l'operatiu.


Vídeo propietat de La Opinión de Tenerife

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Loteria del Nen 2017

Comprovar Loteria del Nen

Segueix la informació de la Loteria del Nen. Comprova els números premiats amb el nostre widget de la Loteria del Nen.

 
Widget Loteria de Nen

Emporta't al teu web, al teu escriptori o al teu iGoogle els resultats de la loteria de Nadal i la loteria del Nen. Descarrega-t'ho