Segueix-nos a les xarxes socials:

Convocatòria

Presentació de la V edició dels Premis BBVA als Millors Productors Sostenibles

Aquesta nova edició consolida el reconeixement a les millors iniciatives de producció agroalimentària local compromeses amb el medi ambient i que contribueixen també amb la sostenibilitat econòmica i social

Presentació de la V edició dels Premis BBVA als Millors Productors SosteniblesJosé Luis Roca

Per cinquè any consecutiu, BBVA llança els Premis als Millors Productors Sostenibles en col·laboració amb el Celler de Ca Roca. Aquesta nova edició consolida el reconeixement a les millors iniciatives de producció agroalimentària local compromeses amb el medi ambient i que contribueixen també amb la sostenibilitat econòmica i social. Aquests guardons estan destinats a ramaders, agricultors i productors d'aliments en general el model de producció dels quals afavoreix el desenvolupament sostenible i tenen un impacte positiu en l'entorn rural.

A més, durant la presentació els germans Roca donaran a conèixer les receptes elaborades amb els productes dels deu guanyadors de l'edició anterior.

Alberto Cano, director de Pimes de BBVA a Espanya al costat dels germans Roca, del Celler de Can Roca, presentaran aquesta nova edició i les seves novetats en una roda de premsa en línia que tindrà lloc el dimarts, 5 de març, a les 11.00 hores.

Dia: 5 de març de 2024

Hora: 11:00 hores

Dades per la connexió: Enllaç connexió

Contrasenya d'accés: productores

Si vols realitzar preguntes, durant la presentació podràs clicar la icona de la mà per a demanar torn o realitzar-les pel xat. En finalitzar es donarà pas a les preguntes per rigorós ordre de petició.

Prem per veure més contingut per a tu