Segueix-nos a les xarxes socials:

L'Escala

Gaudeix del mar amb els millors serveis del Club Nàutic l'Escala

Les instal·lacions consten de 944 amarratges de fins a 22 metres i s’ofereix una gran varietat de serveis

Gaudeix del mar amb els millors serveis del Club Nàutic l'EscalaCN l'Escala

Al cor de la Costa Brava, el Club Nàutic l’Escalaofereix tranquil·litat, unes instal·lacions modernes i una completa oferta d’activitats i serveis perquè la teva estada sigui un plaer. Amb 944 amarratges de fins a 22 metres a la teva disposició i més de 50 anys d’experiència donant servei a embarcacions i persones amb l’excel·lència com a objectiu, al Club trobaràs un equip de professionals preparat per assistir-te i brindar-te tota la informació necessària per treure’n el màxim profit a la teva visita.

Àmplia oferta turística

I és que, des de la seva situació privilegiada, permet gaudir d’unes condicions òptimes per navegar i descobrir un marc natural incomparable. El Club Nàutic l’Escala es troba molt a prop de les ruïnes d´Empúries i els Parcs Naturals del Montgrí i les Illes Medes i els Aiguamolls de l’Empordà. Des de l’Escala, per altra banda, és molt senzill accedir a la rica oferta cultural, històrica, gastronòmica i paisatgística de l’Empordà.

El port compta amb prop de 700 socis i ofereix amarradors de lloguer disponibles per recalar una o diverses nits, així com interessants paquets de promocions i descomptes per a estades més llargues.

Esports nàutics

D’altra banda, al Club podràs gaudir dels esports nàutics com són la vela lleugera i de creuer, el rem de mar, el caiac o l’stand up paddle. També llogar embarcacions i motos aquàtiques, així com obtenir titulacions nàutiques.

A més, el Club dóna accés a Varador l’Escala, centre de manteniment i reparació d’embarcacions a la Costa Brava amb capacitat per atendre unitats de fins a 60 tones. La qualificació dels professionals de la companyia és una altra de les seves cartes per oferir un servei de la millor qualitat que, a més, és integral.

Club Nàutic l'Escala

Prem per veure més contingut per a tu