Figueres

Transempordà, especialitzats en transport nacional i internacional

El seu equip està format per professionals amb gran experiència

Instal·lacions de l’empresa Transempordà a Vilamalla.

Instal·lacions de l’empresa Transempordà a Vilamalla. / Eduard Martí

Emporda.info

L’empresa Transempordà va néixer fa més de trenta anys a l’Alt Empordà gràcies a la conjunció d’interessos i il·lusions d’un grup d’empresaris del transport gironí. Aquests van veure una oportunitat a la comarca aprofitant la seva situació geogràfica. La seva història és de creixement, i per això des de fa més de dos anys tenen el centre d’operacions al municipi de Vilamalla. Les seves instal·lacions consten de dues naus amb un total de 2.500 metres quadrats, i estan dotades de tots els avenços tecnològics per poder treballar amb comoditat i garanties. La companyia ofereix diversos serveis de paleteria (palets) i paqueteria.

El seu punt fort és el transport de palets tant en l’àmbit nacional com internacional. Sobretot cal destacar el transport de palets per França amb sortida diària que permet entregar en 24 o 48 hores a tot el territori francès. "Aquest és el nostre punt fort gràcies a la col·laboració amb una de les xarxes més importants de distribució de lots, d’un a sis palets a tot França. Avui en dia el que demanen els clients és immediatesa. A més, transportem tota classe de productes des de sabates fins a pneumàtics", destaquen els responsables de la companyia.

Servei nacional i internacional

També ofereixen el servei de recollides diàries a tota la província de Girona i Barcelona. A escala nacional fan entregues a tot el territori espanyol en 24, 48 o 72 hores depenent del destí.

En l’àmbit europeu tenen connexions amb tots els països de la comunitat. Per exemple ofereixen sortides diàries a Itàlia i Portugal i a la resta de països d’Europa dos dies per setmana. De manera internacional poden gestionar l’enviament a qualsevol lloc del món. Cal destacar que sempre treballen i col·laboren amb els millors especialistes de cada país.

Equip

En aquest sentit, també tenen contacte i han creat aliances amb altres empreses de transport especialitzades, d’aquesta manera poden oferir als seus clients el millor servei i el més adequat. El seu equip està format per professionals, tant conductors com administratius i personal de magatzem, amb molta experiència en el sector fet que els ha portat a ser una empresa competitiva i de confiança.

[object Object]