Segueix-nos a les xarxes socials:

El Far d'Empordà

La nova seu al Logis Empordà exemplifica el creixement de l’empresa KPC-Ribe Energy creada el 1993

La distribució de marques com la seva pròpia, KPC, o la xinesa KIPOR permet a la firma donar serveis a sectors tan variats com indústria, construcció, obra pública, electricitat audiovisual, agrícola o jardineria

La nova seu al Logis Empordà exemplifica el creixement de l’empresa KPC-Ribe Energy creada el 1993Eduard Martí

Amb una nova seu inaugurada aquest 2023 al Logis Empordà, KPC- Ribe Energy té diferents línies de negoci que li permeten estar present a sectors com la indústria, la construcció, l’obra pública, la defensa, els subministraments elèctrics, l’audiovisual, l’agrícola o el de la jardineria. Les tres grans línies de negocis de l’empresa són ENERGY- dedicada als grups electrògens - WAREHOUSE, centrada en carretons elevadors, transpalets i apiladors); i la FOREST & GARDEN que deriva dels seus orígens l’any 1993 amb la representació de la marca italiana Benassi.

Els responsables de l'empresa.

"A RIBE ENERGY, fonamentem la nostra filosofia en la consecució de productes innovadors i de noves tecnologies, tenint en compte com a principis bàsics i fonamentals la constància, compromís i capacitat de gestió", detalla Antonio Moner que creu que els motius de "l’èxit i l’evolució" de la firma s’expliquen "principalment en la professionalitat d’un excel·lent equip humà, que preserva la integritat, serietat i el compromís amb la qualitat dels seus productes".

Una imatge de les instal·lacions.

Els orígens de KPC - RIBE ENERGY es remunten a l’any 1993 quan, habilitant com a seu els setanta metres quadrats del garatge del seu domicili particular a Vilafant, Antonio Moner i Mercedes Valero creen la firma comercial RIBE (Ricanvi Benassi) per encarregar-se a Espanya del servei de postvenda de les màquines italianes Benassi. Sis anys més tard, el 1999, l’empresa es trasllada a un local de 2.000 metres quadrats també de Vilafant. I, en aquell mateix període, es busquen noves oportunitats de negoci amb un viatge a la Xina on, a la fira de Cantón, s’aconsegueix la importació i distribució en exclusiva a Espanya, França i Portugal d’un dels principals fabricants xinesos de la marca KIPOR. Dedicada a grups electrògens, motors i maquinària per la indústria.

Posteriorment, l’any 2004, i davant la creixent demanda en el mercat de material de jardineria, l’empresa crear la seva pròpia marca, KPC. Centrada en màquines de jardineria i per a treballs forestals, KPC s’afegeix a KIPOR com les dues grans marques distribuïdes per RIBE que any rere any va augmentant les seves vendes. En ple creixement, l’any 2013, la firma crea una filial a França - MOVA ENERGY SASU - que amb una estructura comercial en territori francès s’encarrega de la distribució i comercialització i dels productes KPC.

Amb la incorporació a la direcció de Míriam Moner i Mercè Moner, KPC Energy continua creixent i, avui en dia, després de la inauguració a la nova seu al polígon Logis Empordà d’El Far d’Empordà, la societat té vint-i-vuit treballadors repartits en les àrees comercial, fiscal i administració, màrqueting , recanvis i servei de postvenda. Les instal·lacions de KPC RIBE Energy al Logis Empordà disposen de 6.300 metres quadrats, 4.500 dels quals útils, que deixen marge per al creixement de l’empresa.

KPC- Ribe Energy

  • Adreça: La Pireta, 10, Logis Empordà (El Far d'Empordà)
  • Telèfon: 972 546 811
  • Web: www.ribeenergy.es
Prem per veure més contingut per a tu