Segueix-nos a les xarxes socials:

Roses

El tanatori de Mémora ha realitzat un centenar de serveis en el darrer any

La instal·lació, situada al costat de cementiri municipal amb accés directe, disposa de tres sales de vetlla i una sala de cerimònies polivalent perquè els familiars i amics s’acomiadin del seu familiar

El tanatori de Mémora ha realitzat un centenar de serveis en el darrer anyLucia Meler

El grup Mémora, líder del seu sector a l’Estat espanyol, va inaugurar, el setembre de 2019, unes modernes instal·lacions a Roses, ubicades a tocar el Cementiri Municipal. El tanatori dona servei a la vila i als municipis de tota la seva àrea d’influència i s’ha convertit en un referent indispensable per als habitats de la zona.

Mémora ha realitzat quasi cent servies en el darrer any. Segons explica la companyia, el 60% de les cerimònies es realitzen a la sala del tanatori, essent la majoria religioses. El 40% restant se celebren a les parròquies o la família decideix no fer-ne. «Cada família tria com vol acomiadar el seu familiar i això és molt visible en les nostres cerimònies personalitzades. És un homenatge a la vida d’aquella persona», subratllen. També s’adapten a totes les creences i religions, «la majoria de cerimònies son religioses i comptem amb capellans per a realitzar-les en el mateix tanatori. En cas de les laiques, el nostre personal de protocol és l’encarregat de dur-les a terme», afegeixen. Per altra banda, destaquen que tot i que la tendència general és a incinerar el municipi de Roses i els voltants es realitzen incineracions i enterraments al 50%.

La sala de cerimònies de Mémora a Roses.

El grup compta amb un indicador que puntua la valoració de les famílies el Net Promoter Socre (NPS) i destaquen que el seu és del 95,5. «Per nosaltres és una dada fonamental per saber si estem fent les coses bé o malament. Així que aquest indicador demostra que les famílies se senten ben ateses i ens recomanarien. De fet, totes les famílies que hem atès recomanaria el Tanatori Mémora Roses», assenyala la companyia.

L’Empresa compta amb un espai modern i accessible en un entorn agradable. Disposa de tres sales de vetlla i una sala de cerimònies polivalent perquè els familiars i amics s’acomiadin del seu familiar de la manera que ells desitgin. A més està situat al costat del Cementiri Municipal amb un accés directe per donar el màxim confort a totes les famílies durant la vetlla.

La companyia està en el projecte In Arboriam, que demostra el seu compromís amb el medi ambient i amb les famílies. Consisteix en plantar un arbre per cada defunció, així, també es crea un espai on poder recordar el familiar.

Mémora Roses

  • Adreça: carrer Camí del Cementiri, 54, Roses
  • Telèfon: 900 231 132
  • Web: www.memora.es
Prem per veure més contingut per a tu