Segueix-nos a les xarxes socials:

Roses

El centre de Roses que té cura del vostre benestar us espera

Estètic Roses encara la temporada d'estiu amb moltes novetats per oferir als seus clients

El centre de Roses que té cura del vostre benestar us esperaEmporda.info

Després d'uns mesos des de la seva obertura, Estètic Roses encara la temporada d'estiu amb moltes novetats per oferir als seus clients. Destaquem la incorporació de X- FIT, un equip d'electroestimulació innovador que ajuda a remodelar i tonificar el cos fent treballar directament la musculatura aconseguint així una silueta més definida i esvelta. Per altra banda, segueixen treballant amb els equips de radiofreqüència, cavitació per ajudar a treballar zones més concretes i rebels del nostre cos,i la pressoteràpia per millorar l'aspecte i la mala circulació de les cames. Els seus tractaments sempre són personalitzats i establerts després d'una valoració i un diagnòstic segons necessitat.

A Estètic Roses ofereixen diferents tractaments facials cosmetològics i d'estètica avançada per millorar l'aspecte de la pell així com cuidar-la des del seu interior, Estem parlant de tractaments antiedat per estimular el nostre propi col·lagen i elastina, tractaments oxigenants, antiacne, unificants del to amb vitamina C...

Dins la part més estètica dels seus serveis no podem deixar de banda el servei de manicura i pedicura per lluir unes mans i uns peus ben cuidats durant tot l'any, ja sigui amb l'aplicació d'un esmalt o no, ja que aquest tipus de servei igual que la resta de tractaments o les depilacions, l'ofereixen tant per a dones com per a homes.

A Estètic Roses estan especialitzades en tractaments Làser

El làser Milesman Compact, el més efectiu del mercat, que permet fer el que tractament tot l'any, fins i tot prenent el sol. Làser Blauman, làser dermatològic que tracta les lesions dèrmiques estètiques, sempre sota valoració mèdica. També ofereixen altres especialitats més dirigides a la salut i l'equilibri de cos i ment, com són Fisioteràpia, Osteopatia, teràpia estructural i acupuntura.

Estètic Roses

Prem per veure més contingut per a tu