Segueix-nos a les xarxes socials:

Figueres

L’Aula de Teatre Figueres obre una nova etapa amb una imatge renovada

L’Aula de Teatre Eduard Bartolí canvia de nom i aposta per una formació heterogènia de qualitat

L’Aula de Teatre Figueres obre una nova etapa amb una imatge renovadaAULA TEATRE FIGUERES

L’emblemàtica Aula de Teatre Eduard Bartolí es coneixerà ara com a Aula de Teatre Figueres. Aquesta modificació defineix el canvi de rumb que pren aquest nou curs 2021-22, amb aires renovats. Així, l’Aula de Teatre es consolida com a referent de l’Empordà en formació, en interpretació i arts escèniques, amb la pedagogia, els valors i la cultura com a eixos del seu projecte educatiu. D’aquesta manera, fa un pas endavant cap a una nova etapa amb una imatge i identitat pròpies i renovades.

L’Aula de Teatre Figueres aposta per una formació heterogènia, de qualitat, impartida per professionals de les arts escèniques i del teatre amb experiència. El professorat treballa amb l’alumnat fins i tot més enllà de la formació, a través de sessions d’acompanyament o de formació addicional en camps com la dicció, el cant o l’expressió oral i corporal, entre altres.

Enguany, l’Aula de Teatre Figueres ofereix cursos per a totes les edats, des dels 3 anys fins als adults/es. És, a més, un espai ideal per socialitzar, divertir-se i desenvolupar habilitats individuals i en equip. El període d’inscripció per al curs 2021/22 ja ha començat. Com a novetat, s’inicia també un nou Curs Formatiu dedicat a joves que volen encarar el seu futur cap al món de les arts escèniques.

Prem per veure més contingut per a tu