Segueix-nos a les xarxes socials:

Núria Galimany deixa Junts per liderar Figueres per la República

La fins ara regidora del principal grup de l’oposició encapçala la llista que opta a les municipals

Núria Galimany deixa Junts per liderar Figueres per la RepúblicaFXR

La candidatura Figueres per la República-Moviment Primàries per la Independència de Catalunya (MPIC) ha escollit Núria Galimany Granés per a liderar el projecte. La fins ara regidora del grup de Junts per Figueres, el principal grup de l’oposició a l’Ajuntament, ha estat una de les impulsores d’aquesta candidatura vinculada amb l’ANC i que té en els seus primers llocs a Josep Vilaplana, Alfons Romero, Aurèlia Ramos i Antonio Revidiego.

El seu objectiu és que «Figueres sigui una ciutat més participativa, humana, social i habitable, sense grans promeses ni propostes faraòniques, lluny d’un populisme carrincló, però amb la seriositat, rigor, sensibilitat i fermesa que es mereix el dia a dia de la ciutat».

Aquesta candidatura ressalta que «cal fer polítiques socials fermes i prioritzant sempre les més beneficioses pel bon desenvolupament de la nostra ciutat (educació, salut, gent gran, mobilitat, seguretat, ecologia urbana, neteja, serveis municipals, atenció als barris, etc.), que ajudin a transformar i millorar la convivència dels figuerencs».

Aquesta llista electoral, a més, «s’implica, fermament, amb un compromís sobiranista i republicà, ja que vol contribuir a fer del nostre país un país independent i socialment més just i democràtic. Tot reconeixent el mandat i la validesa del referèndum d’autodeterminació de l’1 d’Octubre de 2017». La llista és tancada per Enric Pujol Casademont, fins fa poc director del Museu Memorial de l’Exili.

Prem per veure més contingut per a tu