CEI Narcís Monturiol, ajudar a créixer amb un projecte coherent i engrescador continuat

El centre és un dels pocs reconeguts pel Departament d’Ensenyament a Figueres i suma ja 46 anys d’activitat

Alumnes del CEI Narcís Monturiol. | CEI NARCÍS MONTURIOL

Alumnes del CEI Narcís Monturiol. | CEI NARCÍS MONTURIOL / REDACCIÓ. figueres

Emporda.info

El Centre d’Educació Infantil (CEI) Narcís Monturiol és un dels pocs reconeguts pel Departament d’Ensenyament a Figueres i suma ja 46 anys d’activitat. El seu equip ha començat un nou curs amb les energies renovades i amb ganes de continuar millorant per oferir un servei de màxima qualitat. El centre acull nens de tres mesos a tres anys d’edat i compta amb un horari molt extens que busca emmotllar-se als requisits dels pares. El CEI Narcís Monturiol està obert tot l’any.

A més, el centre compta amb àmplies instal·lacions (tres patis exteriors i tres aules polivalents, entre altres), a més d’una cuina pròpia i uns menús casolans adaptats a cada edat i especificitat. L’objectiu primordial és educar i estimular els nens ja des de la primera infància, que és quan es mostren més receptius. Així doncs, s’ajuda els nens i nenes a créixer en un entorn adaptat a cada edat que estimula al màxim els alumnes, ja sigui a través del mètode d’estimulació primerenca de Glenn Doman dels bits d’intel·ligència, a través de les safates d’experimentació o a partir de la manipulació de diferents materials.

Les Orenetes

Alhora, des del Centre d’Educació Infantil Narcís Monturiol també s’ofereix el servei de casal Les Orenetes, i no només a l’estiu sinó també durant tot l’any i per dates assenyalades, com poden ser Nadal, Setmana Santa, etcètera. Amb unes àmplies instal·lacions, Les Orenetes ofereix un espai idoni per a fer tota mena d’activitats, adaptades a cada edat. Val la pena destacar que aquest casal compten amb una plantilla de monitors titulats experimentats, amb una cuina pròpia que ofereix un menú equilibrat i adaptat a qualsevol trastorn digestiu o alimentari.

En definitiva, des del Centre d’Educació Infantil Narcís Monturiol s’ofereixen els millors serveis per tal d’ajudar als més petits a créixer tot seguint un projecte educatiu, coherent i engrescador durant tot l’any.

[object Object]

Adreça: carrer Pere III, 48-50

Telèfon: 972 502 025

Web: www.narcismonturiol.com