Optipunt Figueres: WiVi, la revolució tecnològica que transformarà l’aprenentatge del teu fill

Detectar disfuncions a temps és vital per evitar que afectin el desenvolupament acadèmic

WiVi, la intel·ligència artificial d’IBM avalua les habilitats visuals relacionades amb la lectura

Optipunt presenta WiVi, una eina que avalua i entrena més de 50 paràmetres de la funció visual del teu fill.

Optipunt presenta WiVi, una eina que avalua i entrena més de 50 paràmetres de la funció visual del teu fill. / OPTIPUNT

Emporda.info

El teu fill té dificultats a classe o per llegir? No estàs sol. Molts nens s’enfronten a problemes visuals que afecten directament el seu rendiment escolar i la capacitat per comprendre textos. Però, i si et diuen que hi ha una solució tan senzilla com jugar a un joc? Gràcies a la intel·ligència artificial d’IBM Watson, Optipunt presenta WiVi, una eina que avalua i entrena més de 50 paràmetres de la funció visual del teu fill. És una solució clínica basada en tecnologia de realitat 3D interactiva. Sense mètodes invasius, WiVi utilitza les darreres tecnologies per fer que millorar la salut visual d’una manera divertida i efectiva.

La lectura, un desafiament

Llegir és una de les tasques més complexes per al nostre cervell. Molts nens llegeixen lentament, repassen textos múltiples vegades i sovint se salten línies, i això fa que la lectura els resulti frustrant. Aquests problemes no sempre són a causa de dificultats d’aprenentatge; sovint són resultat de disfuncions visuals.

Una detecció primerenca

No totes les disfuncions visuals són fàcils de detectar. Més enllà del típic «no m’hi veig bé», poden existir problemes que no se solucionen simplement amb ulleres. Detectar aquestes disfuncions a temps és vital per evitar que afectin el desenvolupament acadèmic i lector del teu fill. WiVi avalua les habilitats visuals relacionades amb la lectura. Amb només un test de 12 minuts, aquesta eina detecta si hi ha deficiències visuals que estiguin dificultant el procés lector. Si es determina que hi ha problemes WiVi ofereix un entrenament correctiu, garantint que les dificultats visuals no obstaculitzin el seu rendiment escolar. La solució que ofreix WIVI Visió està orientada a resoldre múltiples problemes visuals en persones de totes les edats, des dels 7 fins els 99 anys.

Els nens i joves de 7 a 18 anys es troben en la franja d’edat en la qual les disfuncions visuals són més limitants per al desenvolupament acadèmic i social, mentre que els adults, d’entre 19 i 99 anys, tenen una prevalença de fins al 30% i poden sofrir limitacions en l’àmbit laboral.

Avaluació i millora

En pocs minuts, WiVi avalua la funció visual i suggereix com millorar-la. Les dificultats per enfocar, una visió borrosa, tremolosa o fins i tot doble poden limitar la capacitat del teu fill per processar informació bàsica del seu entorn. Aquests problemes poden ser especialment evidents en concentrar-se en visions properes, com ara treballar amb un ordinador, tauleta o telèfon, o en llegir textos en paper o pantalla. Aquestes limitacions poden afectar la comoditat i l’eficiència en les activitats diàries d’un infant.

La funció visual es basa en tres processos essencials: enfocar, coordinar i processar. Qualsevol disfunció en aquests pilars pot reduir la qualitat visual, però la bona notícia és que hi ha solucions actuals i efectives. La Solució és al teu abast amb WiVi, que permet millorar la salut visual del teu fill. L’aparell usa realitat 3D interactiva i la seva eficàcia està recolzada per l’evidència científica, WiVi combina el joc i les solucions clíniques, emprant les tecnologies més recents per oferir una experiència beneficiosa i atractiva.

Revisió especialitzada

Optiunt ofereix una revisió especialitzada que combina la innovació i la tecnologia d’avantguarda, perquè la salut visual influeix en el rendiment acadèmic, així que és crucial fer controls i detectar símptomes. A Optipunt, t’ofereixen revisions amb experts, per identificar i tractar problemes d’aprenentatge i de visió. Així, molts estudiants milloren a l’escola. Fan servir tecnologia punta, inclosa la intel·ligència artificial. Amb WiVi, donen diagnòstics exactes i tractaments a mida.

La intel·ligència artificial millora els seus tractaments. WIVI Vision a Optipunt Dr. Zaben ha revolucionat la cura visual. A Optipunt Dr. Zaben, sempre busquen oferir el millor per a la salut visual. És per això que han inclòs als seus protocols de revisió visual per a nens les valoracions i revisions amb WiVi. Aquest sistema innovador analitza ràpidament i amb precisió la visió d’una persona. En només 20 minuts, poden descobrir detalls de com veuen els teus ulls i a més, és divertit i entretingut d’utilitzar.

Amb WiVi el tractament, que solia durar 6 mesos, ara en pot requerir només dos i mig. Això vol dir menys temps i despesa en la teràpia visual. A més, WiVi és molt precís perquè es basa en allò que l’usuari realment veu, i no en allò que diu que veu. Això ajuda els optometristes d’Optipunt a oferir el millor tractament possible als seus pacients, adaptant el procés a les necessitats de cada persona.

[object Object]

Adreça: Plaça de l'Escorxador, 1

Telèfon: 972 506 386

Web: www.optipunt.com