Segueix-nos a les xarxes socials:

La Salle Figueres guanya la lliga de debat de Catalunya

La convocatòria ha reunit més de 200 alumnes a Barcelona, per participar en debats, tallers i converses a l’entorn de la llibertat d’expressió

La Salle Figueres guanya la lliga de debat de Catalunya

L’equip d’estudiants de 4t d’ESO de La Salle Figueres s’ha proclamat guanyador de la lliga de debat La Salle Experience, que organitza l’Equip de Pastoral i de Pedagogia de La Salle Catalunya. La final d’aquesta convocatòria s’ha celebrat a Barcelona, a l’escola de La Salle Barceloneta, i ha reunit més de 200 joves de centres La Salle d’arreu de Catalunya.

L’equip figuerenc, format per la Yasmina, la Júlia, en Jordi, la Dafne i en Xavier, ha tornat d’aquesta lliga eufòric per l’èxit de la seva participació en els debats, els tallers i les converses que han tingut com a tema principal la llibertat d’expressió. També el professorat d’aquests joves de La Salle Figueres ha volgut fer pública la felicitació cap a ells, «per haver demostrat amb encert les seves capacitats oratòries i per haver sabut exposar els temes plantejats amb espontaneïtat i rigor».

Prem per veure més contingut per a tu