Segueix-nos a les xarxes socials:

El Consell Comarcal de l'Alt Empordà fa costat a Ventalló per aconseguir la nova escola

La presidenta de l'ens comarcal, Sònia Martínez, s'ha compromès a acompanyar l'alcaldessa per reclamar un projecte d'escola al departament d'Educació

El Consell Comarcal de l'Alt Empordà fa costat a Ventalló per aconseguir la nova escolaAjuntament de Ventalló

Aquest divendres, 5 de novembre, l'alcaldessa de Ventalló, Mei Costa, ha mantingut una reunió amb la presidenta del Consell Comarcal de l'Alt Empordà, Sònia Martínez, i la consellera comarcal d'Educació, Júlia Gil, en què han parlat sobre la necessitat d'aconseguir que el Departament d'Educació doni llum verd a la construcció d'una nova escola. Actualment, l'equipament educatiu del municipi presenta deficiències infraestructurals a causa de la seva antiguitat i, com a conseqüència d'això, no pot oferir els serveis amb la qualitat que tant l'equip docent com el propi consistori voldrien. «En aquesta reunió, hem parlat del problema de l'escola i de com el Consell Comarcal ens pot ajudar, donant-nos suport per tal que els Serveis Territorials d'Educació i el propi Departament ens escoltin. Hem parlat també sobre com s'ha pogut arribar fins aquí i quines solucions d'urgència caldria donar», ha explicat Mei Costa.

Per la seva banda, Sònia Martínez ha avançat que la situació d'espera en què es troben a Ventalló és «preocupant» i, per això, s'ha compromès a acompanyar l'alcaldessa ventallonina fins a la delegació d'Educació a Girona per exposar la necessitat d'un equipament educatiu que té aquest petit municipi de l'Alt Empordà. La reivindicació d'una nova escola es va accentuar el curs passat.

Prem per veure més contingut per a tu