Segueix-nos a les xarxes socials:

El Grup Bon Preu busca talent i realitzarà entrevistes de feina a l’Esclat de Figueres

L’equip de selecció del Grup serà a l’Esclat de Figueres de l’Av. dels Països Catalans, 2 el proper 15 de desembre de 17 a 19.30 h per entrevistar candidats

Les vacants són principalment per les seccions de frescos de l’Esclat de La Jonquera

No caldrà inscripció prèvia per realitzar l’entrevista

El Grup Bon Preu busca talent i realitzarà entrevistes de feina a l’Esclat de FigueresBon Preu

El Grup Bon Preu ha posat en marxa la Ruta del Talent, una nova iniciativa per buscar talent per als seus establiments d’arreu de Catalunya i per fer del procés de selecció una experiència més propera pels candidats.

El proper divendres 15 de desembre, de 17 a 19.30 h, l’equip de Selecció del Grup serà a l’Esclat de Figueres de l’Av. dels Països Catalans, 2 per informar a totes aquelles persones interessades en treballar al Grup de totes les vacants disponibles a la comarca de l’Alt Empordà, en especial a les seccions de frescos de l’establiment de La Jonquera.

Per conèixer totes les oportunitats laborals de les que disposa el Grup no caldrà apuntar-se prèviament, sinó que aquelles persones interessades només s’hauran de desplaçar a l’Esclat de Figueres durant les hores en què durarà la convocatòria.

Posteriorment, l’equip de Selecció també es desplaçarà a altres indrets de Catalunya per trobar el millor talent de cada territori i poder seguir oferint el millor servei a tots els seus clients.

Sobre Grup Bon Preu

El Grup Bon Preu és una empresa catalana referent en el sector de l’alimentació, compromesa amb els ciutadans i el territori. El seu propòsit és facilitar el dia a dia dels seus clients, oferint serveis bàsics i quotidians en l’alimentació amb Bonpreu i Esclat i BonpreuEsclat supermercat online, carburants amb EsclatOil, i energia a través de la comercialitzadora elèctrica BonpreuEsclat Energia.

La seva activitat s’orienta al mercat català, amb l’anhel d’oferir els millors productes frescos i de proximitat en alimentació, una millora constant en la sostenibilitat i medi ambient i amb els millors preus. L’impacte de la seva activitat genera una contribució econòmica a Catalunya de 2.342M€ i més de 22.900 llocs de treball directes i indirectes. Pel que fa a ocupació directe, són més de 9.600 persones treballadores al Grup i aquest darrer exercici ha tingut una facturació de 2.076M€.

El Grup Bon Preu compta amb 136 supermercats Bonpreu; 56 supermercats Esclat; 24 centres de recollida de la compra a BonpreuEsclat Online i dona servei a domicili a més de 4 milions de persones al territori; té 60 benzineres EsclatOil, 14 minimercats, i més de 70.000 llars que confien en la seva comercialitzadora d’energia elèctrica, BonpreuEsclat Energia.

Prem per veure més contingut per a tu