Segueix-nos a les xarxes socials:

El rei de la Rajola, un referent en el sector de la construcció

A les seves botigues hi trobareu una oferta de més de 450 models propis en estoc

El rei de la Rajola, un referent en el sector de la construcció

El Rei de la Rajola és conegut pel subministrament de rajoles ipaviments. La seva especialitat és treballar els grans volums d’existències de rajoles, amb més de 450 models propis en estoc en una oferta global que arriba als 25.000 models. D’aquesta manera, i gràcies a l’exportació, l’empresa aconsegueix uns preus únics al sector. «Oferim un bon servei, ràpid i un assortit molt ampli de productes», explica Toni Ros, fundador i gerent de l’empresa.

Més de tres dècades

Des de fa més de trenta anys aquesta empresa es manté com un referent del sector gràcies a la confiança que rep per part dels seus clients i la seva vocació de servei que fan créixer el negoci cada dia fruit d’aquesta filosofia.

Un referent en el sector de la construcció

A les seves botigues, tenen més de 2.000 metres quadrats de sala d’exposicions amb àmplies zones on presenten rajoles assequibles, gres, sanitaris, banyeres i plats de dutxa, terres, parets, accessoris, aixetes, barbacoes i forns. També hi trobareu brasers per a llenya i carbó, que faran màgics els capvespres al vostre jardí, creant un ambient realment acollidor i agradable, que et permetrà poder continuar gaudint de l’exterior en aquests mesos d’hivern.

Establiment del Rei de la Rajola de Biure d’Empordà. | JOSEP FALGUÉS

El Rei de la Rajola és avui present a tres municipis catalans: Medinyà, Palafolls i des de fa dos anys a Biure d’Empordà. Aquest últim establiment disposa de 300 metres quadrats d’exposició i 10.000 metres quadrats de magatzem on podràs trobar una àmplia gamma de productes.

ADREÇA: carretera N-II km 726

TELÈFON: 972 529 114

WEB: www.elreidelarajola.com

Prem per veure més contingut per a tu