Segueix-nos a les xarxes socials:

Fontfreda amplia el seu negoci amb Traça Fontfreda

Us assessoraran sobre materials de disseny d’interiors

Fontfreda amplia el seu negoci amb Traça Fontfreda

Traça és la nova marca del servei d’assessorament en materials de disseny d’interiors per a professionals de Fontfreda Pintures, distribuïdors de pintura i decoració amb cinc botigues repartides entre Figueres, Olot i Vic i un recorregut de més de 90 anys d’experiència. Entenent que l’elecció dels materials adequats és fonamental per crear espais funcionals, estèticament atractius i únics, Fontfreda Pintures ha creat un servei d’assessorament personalitzat per tal d’acompanyar al client en l’elecció dels materials adequats per aportar personalitat i exclusivitat en cada projecte.

A part d’oferir productes d’alta qualitat, Traça es caracteritza per disposar d’un servei integral que inclou assessorament personalitzat i una atenció al client excepcional. "Treballem amb professionals tècnics experts en el sector per assegurar-nos que poden trobar i aplicar els productes que millor s’adapten a les necessitats del client, ja sigui en un projecte residencial, de restauració, hoteleria o, fins i tot, obres públiques com escoles o hospitals", expliquen els responsables de Fontfreda.

Traça a la botiga de Figueres

Així, des del passat desembre, les botigues Fontfreda, incloent-hi la situada a la ciutat de Figueres, disposen d’un espai específic per a mostrar els productes de disseny d’interiors amb catàlegs de primeres marques, mostres de les últimes tendències i productes d’alta qualitat a preus molt competitius. Entre els productes englobats en el servei de Traça, es pot trobar terres i paviments, papers pintats, microciments, sòcols, motllures, teixits per a entapissar, catifes, cortines i estors, i les millors marques de pintura.

Valors

Innovació, disseny, compromís i experiència són els valors sobre els quals s’estructura el nou projecte de Fontfreda Pintures. Aquests recullen l’experiència de la quasi centenària empresa, centrant-se a aportar un assessorament tècnic i professional quant a disseny d’interiors i innovació en materials. A la vegada, aquest nou projecte assumeix un compromís d’excel·lència en el servei amb els seus clients i amb el medi ambient. Quan a la tria de materials prioritzen aconsellar i oferir solucions sostenibles i que s’adaptin a les necessitats i gustos de cada persona.

FONTFREDA PINTURES

Adreça: plaça Europa, 8

Telèfon: 972 505 269

Web: www.fontfredapintures.com

Prem per veure més contingut per a tu