Segueix-nos a les xarxes socials:

Roses

Assessorament energètic de confiança amb Elegas Assessors

Elegas Assessors ofereix els millors serveis, qualitat, baix preu i solucions en lloc de problemes

Assessorament energètic de confiança amb Elegas AssessorsJuanjo Alfonso

Elegas Assessors és una empresa de quilòmetre zero especialitzada en formació constant en el sector de les energies renovables i de baix consum. Col·labora amb les comercialitzadores més representatives del mercat elèctric i de gas del país, per garantir el millor preu i servei del mercat als seus clients.

L’empresa ajuda a gestionar l’energia que consumim de la manera més eficient i econòmica, juntament amb un equip d’enginyeria propi. Fan projectes, execució i/o instal·lacions dels diferents sistemes energètics, gestionen els ajuts i subvencions de les diferents administracions, sempre entregant productes claus en mà.

Així mateix, tenen una gran varietat de plaques solars i fotovoltaiques, ja siguin per teulades, terres, finestres, balcons, terrasses, i fins i tot mobiliari exterior o claraboies. A la vegada també tenen equips per assolir sistemes de calefacció i refrigeració en una sola solució (plaques híbrides) aerotèrmica per climatització, panells fotovoltaics i solars que generen energia elèctrica i/o A.C.S. per consum i climatització de piscines, entre altres.

Elegas Assessors, empresa experta en assessorament energètic

A Elegas Assessors també aconsellen com ser lliure amb l’energia solar per estalviar en la factura elèctrica, no dependre del preu de I’ energia, ser més autosuficients i cuidar el medi ambient. Els seus equips generen energies verdes per reduir I’ import de la factura elèctrica parcialment o totalment depenent del nombre de quilowatts generats per ser autosuficients en consum o generar excedents i poder vendre’ls a la comercialitzadora que tingui el preu més interessant del mercat.

A la vegada, l’assessoria energètica aposta per l’autoconsum en comunitat, i ajuda a fer la instal·lació més econòmica. Controlar la generació i/o el consum a més d’obtenir subvencions, bonificacions i deduccions fiscals. Tot això també es pot aplicar a cases particulars, pisos, pàrquings, garatges, negocis petits i grans. Seguin en aquesta línia, també ofereixen punts elèctrics (connexió per vehicles elèctrics) per usuaris particulars o també comunitats, supermercats, garatges, benzineres, hotels, etc.

Val a dir que l’empresa està composta de persones molt properes que estan per ajudar als seus clients a conèixer el mercat elèctric actual i com fer per aconseguir abaratir al màxim el cost dels consums energètics. I és que Elegas Assessors t’ofereix els millors serveis, qualitat, baix preu i cap problema, sinó solucions.

Elegas Assessors

Prem per veure més contingut per a tu