L'MG4, des de 18.480 euros: mai va ser tan fàcil adquirir el compacte elèctric del moment

MG rebaixa, encara més, el preu del líder de vendes dels elèctrics generalistes per acostar l'electrificació a tots els públics

MG torna a fer un pas més per portar el cotxe elèctric a tots els públics a Espanya.

MG torna a fer un pas més per portar el cotxe elèctric a tots els públics a Espanya.

Emporda.info

MG torna a fer un pas més per portar el cotxe elèctric a tots els públics a Espanya, fent encara més accessible la compra del supervendes MG4 Electric. El compacte elèctric més venut al nostre país rebaixa encara més el preu, a partir de 18.480 euros*, amb un descompte de més de 12.000 euros respecte al seu PVP de tarifa.

Fidel al seu lema Electric for everyone, MG ha aconseguit ser la primera marca que iguala el preu d'un cotxe elèctric amb el seu equivalent de combustió. A més, tenint en compte tot el cicle de vida del cotxe, el MG4 té un dels costos totals de propietat (preu, més energia, manteniment, assegurances i impostos) més baixos del mercat, molt inferior als models de combustió equivalents.

Tot plegat, amb un model de la màxima qualitat, carregat de tecnologia i equipament, que ofereix el màxim nivell de seguretat i una conducció emocionant. El MG4 permet gaudir de la mobilitat elèctrica gràcies a tots aquests factors, ia uns valors d'autonomia (fins a 520 quilòmetres en cicle combinat i 711 km en cicle urbà) i potència de càrrega (fins a 144 kW, que permeten recarregar del 10% al 80%) de la bateria en només 26 minuts) líders a la seva categoria.

El MG4 ofereix, a més, una variada gamma per adaptar-se a les necessitats de la majoria dels clients, amb versions Standard, Confort, Luxury, Extended Range i XPOWER, que ofereixen tres capacitats de bateria (51, 64, 77 i kWh) i tracció 4x2 i 4X4.

Líder de vendes dels elèctrics generalistes

Les virtuts del MG4 i el suport de MG als clients que fan el salt a l'electrificació, han convertit aquest model en el protagonista del mercat a Espanya. El MG4 és el model generalista més venut del país (i tercer absolut), amb 2.692 unitats comercialitzades entre el gener i l'octubre, i un 6,79% de quota de mercat.

La immensa majoria d'aquestes vendes corresponen al canal particular, on l'MG4 té una quota de mercat que supera el 20%. Això posa de manifest que és un dels elèctrics preferits del públic i el model que ha aconseguit portar aquesta tecnologia a l'abast de totes les butxaques.

Com fa des del juny del 2021, MG anticipa als seus clients el total dels descomptes del Pla Moves III per a tota la seva gamma, perquè no patissin el gran retard del pagament d'aquestes ajudes. I també ofereix, sense cost, una assegurança a tot risc en tota la gamma de models.

MG disposa d'una àmplia xarxa de servei a Espanya, amb prop de 100 punts integrals que cobreixen tot el territori nacional. Tots els concessionaris de MG tenen una àmplia exposició, una flota de cotxes de prova per als clients i un eficaç servei de postvenda, i personal especialitzat en cotxes elèctrics.

MG.004.OUTDOOR HERO FINAL

El MG4 ofereix una variada gamma per adaptar-se a les necessitats dels clients. / Empordà

Sobre MG

Fundada el 1924, MG Motor Europe té un llegat que abarca gairebé un segle. Les arrels de l'empresa estan profundament lligades a la seva primera incursió, el MG 14/28 Super Sports, una obra mestra creada per l'icònic Cecil Kimber. Impregnada d'innovació i impulsada per un compromís cap al futur, la seva orientació s'ha electrificat cap a una mobilitat sostenible i accessible per a tothom.

Els valors actuals es reflecteixen en el MG4 EV, un cotxe guanyador que subratlla el compromís de l'empresa a oferir vehicles elèctrics amb una visió futurista, tecnològicament avançats i emocionants.

L'objectiu de MG Motor és simple però profund: democratitzar la mobilitat. La seva àmplia gamma, que inclou vehicles de gasolina, elèctrics i híbrids, ofereix utilitaris versàtils, familiars funcionals i SUVs espaiosos, tots ells plens de tecnologia de punta. Cada vehicle de MG és un exemple de disseny de primera categoria i està reforçat per una generosa garantia del fabricant de 7 anys/150.000 quilòmetres.

Descobriu més sobre MG Motor Europe, la gamma i l'àmplia xarxa de concessionaris, visitant aquesta web.