Segueix-nos a les xarxes socials:

Figueres debat el preu de les energies i les renovables

Una cinquantena de persones van assistir a l’acte celebrat al Cercle Sport i organitzat per l’Associació d’Amics del Castell de Sant Ferran

Figueres debat el preu de les energies i les renovables

El Cercle Sport Figuerenc va acollir dimarts passat la taula rodona El preu de les energies i la implantació de les renovables al territori. El debat, moderat per l’arquitecte i membre de la Iaeden, Anna Albó, va comptar amb la participació d’Eduard Quintana, enginyer industrial i responsable de mercats elèctrics de Som Energia, Maria Crehuet, exalcaldessa d’Ordis i assessora per temes energètics de l’Associació de Micropobles de Catalunya i Joan Vila, enginyer industrial, especialitzat en temes d’energia i indústria paperera.

L’acte, seguit d’un animat debat, amb múltiples intervencions del públic, va comptar amb l’assistència d’una cinquantena de persones i durant el seu transcurs s’hi van abordar els següents temes: La influència dels diversos orígens de l’electricitat en el càlcul del seu preu final. També es va parlar sobre la dificultat de les petites comercialitzadores per mantenir-se en el mercat.

Punts cabdals

Un altre dels punts que van centrar el debat va ser l’esgotament progressiu dels recursos energètics i la necessitat de crear polítiques pel seu estalvi. Igualment, els ponents van advertir de la necessitat de diàleg o consens per a la implantació de les renovables al territori.

L’acte va ser organitzat per l’Associació d’Amics del Castell de Sant Ferran que continua amb la seva línia habitual d’activitats.

Prem per veure més contingut per a tu