Segueix-nos a les xarxes socials:

GMchef aposta pel talent i transforma l'edició 2020 en un concurs online 

El certamen gastronòmic dirigit a estudiants d'hostaleria i cuina adapta la 5ª edició en un nou format però mantenint la seva essència

GMchef aposta pel talent i transforma l'edició 2020 en un concurs online EMPORDA.INFO

El concurs gastronòmic GMchef, Alimenta Tu Talento 2020 - organitzat per Gros Mercat - GM Food Iberica i dirigit a estudiants de primer any d'hostaleria i cuina, celebrarà la seva 5ª edició en un format totalment online adaptat a la situació actual sense deixar de donar suport a la formació, el talent i la creativitat en la gastronomia.

En aquesta 5ª edició, mantenint l'essència del concurs, els estudiants d'hostaleria i cuina hauran de mostrar les seves habilitats culinàries, com a les anteriors edicions, però en aquesta ocasió en una nova versió online. El guanyador o guanyadora es donarà a conèixer en una final que se celebrarà el pròxim 8 de juny i que es podrà seguir a través del canal de Facebook de GMcash i del canal d'Instagram de GMchef.

La 5ª edició de GMchef 2020 ja compta amb la inscripció de més de 500 alumnes, tot i que fins al 22 de maig està obert el termini perquè els estudiants puguin presentar el seu plat. Entre el 23 i el 28 de maig tindran lloc les votacions i el dia 29 es publicarà la llista de les 10 creacions culinàries més votades. Un comitè d'experts triarà als quatre finalistes que competiran a la final del dia 8 de juny.

La final GMchef 2020

La final de GMchef es retransmetrà online i es podrà seguir a través del canal de Facebook de GMcash i del canal d'Instagram de GMchef el proper dia 8 de juny a les 19 h, on els 4 finalistes intentaran sorprendre a un jurat d'excepció compost per un destacat xef amb estrella Michelin, a més d'un prestigiós periodista gastronòmic i altres xefs reconeguts del sector:

  • Paco Pérez, reconegut xef que compta amb 5 estrelles Michelin. Dos en el restaurant Miramar de Llançà, altres dos en el restaurant Enoteca de l'Hotel Arts de Barcelona i el restaurant 5 (cinc) a l'Hotel Das Stue de Berlín
  • Laura Curt, editora de Curt Edicions i directora de la revista VINOS Y RESTAURANTES
  • Carla Peyron, guanyadora de l'edició GMchef 2019
  • Juan Jiménez, Brand Ambasador del concurs GMchef 2020

GMchef és un concurs gastronòmic organitzat per Gros Mercat l'objectiu del qual és fomentar el talent i la creativitat en la gastronomia i impulsar la formació de futurs xefs. El guanyador del concurs veurà recompensat el seu esforç amb una estada en pràctiques en un restaurant amb estrella Michelin.

Prem per veure més contingut per a tu