Renfe ha triplicat la seva promoció de bitllets d'AVLO a cinc euros i, a partir d'aquest dilluns i fins el dimecres dia 5, posa a la venda 3.000 places al dia d'aquest AVE de baix cost que el 6 d'abril es posa en circulació entre Madrid i Barcelona.

La companyia començarà a vendre els 3.000 bitllets d'aquest dilluns a partir de les 20.00 a la pàgina web www.avlorenfe.com. Així, Renfe augmenta la iniciativa promocional amb què ha començat a comercialitzar l'AVLO "davant l'alta demanda i expectació que ha generat la promoció".

La companyia ferroviària va iniciar dilluns passat, 27 de gener, la comercialització del nou AVLO amb una promoció amb què pretenia vendre 10.000 bitllets a cinc euros. No obstant això, en els tres últims dies d'aquesta promoció, des d'aquest dilluns i fins dimecres, Renfe comercialitzarà 3.000 bitllets diaris més.

Els bitllets permeten viatjar des del dia que s'estrena l'AVLO, el proper 6 d'abril, fins al 31 d'agost del 2020. D'aquesta manera, es poden comprar places per a les vacances de Setmana Santa i d'estiu.

El preu bàsic de l'AVLO de Renfe serà d'entre deu i 60 euros, en funció de la demanda. A aquest import s'hi afegeixen suplements en cas que el viatger sol·liciti determinades prestacions, com ara triar un seient concret o portar una segona maleta.