Segueix-nos a les xarxes socials:

GM FOOD inverteix 3,8 milions d'euros en l'adquisició dels centres d'un grup d'Alacant

La companyia ha adquirit 4 centres cash&carry, 10 establiments franquiciats i una xarxa comercial amb 200 clients de distribució del grup Successors de Pere Soriano Buforn (SPSB)

GM FOOD inverteix 3,8 milions d'euros en l'adquisició dels centres d'un grup d'AlacantEMPORDA.INFO

La companyia líder en distribució alimentària GM FOOD Iberica, de Vilamalla, ha adquirit 4 centres cash&carry, 10 establiments franquiciats i una xarxa comercial amb 200 clients de distribució del grup Successors de Pere Soriano Buforn (SPSB), a la província d'Alacant. Aquesta operació, que reforça el posicionament de la companyia en el mercat valencià, ha suposat una inversió de 3,8 milions d'euros entre la compra i la inversió destinada a la reforma i adequació dels centres.

Gràcies a aquesta operació de compra agregada entre GM FOOD i Fragadis, el grup majorista incorporarà els 4 centres cash&carry a l'engròs d'Alcoi, Altea, Dénia i la Vila Joiosa a la seva ensenya Gros Mercat durant el primer quadrimestre de l'any, arribant als 13 centres a la Comunitat Valenciana i 73 a Espanya. GM FOOD ha afegit a la seva plantilla als 16 empleats que tenia SPSB en els centres i preveu ampliar-la per poder oferir el nivell de servei i atenció al client habitual dels seus centres Gros Mercat. Les adquisicions efectuades suposen un augment de la superfície de sala de vendes de Gros Mercat a 4.770m2.

Aquest important pas de les dues companyies, consolida els seus projectes d'expansió i enforteix la seva presència a la costa alacantina, coneguda per la seva gran afluència turística i per l'important volum de negocis de l'hostaleria i restauració.

A més, Fragadis manté el seu camí cap a l'excel·lència de l'atenció al consumidor final amb el seu model de supermercat de proximitat i, amb aquest moviment, pretén consolidar el seu pla estratègic cap a geografies limítrofs. Basat fonamentalment en l'adquisició de companyies ja implantades en el sector i la localitat, però mantenint les seves plantilles que són grans coneixedores del consumidor final i els seus costums. Aconseguint així, poder oferir un tracte completament personalitzat i diferencial als veïns de cada municipi on tenen presència.

La companyia de la família Fraga-Llop preveu, després de l'adquisició de 56 supermercats de la cadena MasyMas d'SPSB, una facturació d'uns 270 milions d'euros, donar feina a més de 1.800 persones de diferents territoris nacionals i superar els 200 establiments el 2019.

General Markets Food Iberica

General Markets Food Iberica, implantada a la Comunitat Valenciana des de 2001, compta amb 14 supermercats franquiciats (12 amb la ensenya SUMA i 2 Proxim), 13 Gros Mercat (8 a Alacant, 2 a Castelló i 3 a València), 2 benzineres GMOil en els centres autoservei a l'engròs de Castelló i Alacant, i una plataforma de cross docking. La companyia treballa amb 150 proveïdors de la Comunitat.

A nivell nacional, GM FOOD Iberica té una facturació anual superior als 1.100 milions d'euros i un equip de més de 2.500 treballadors. La companyia, fundada el 1925 i actualment de capital 100% xinès, té 6 seus repartides per tota Espanya, 73 Gros Mercat (cash&carry) i més de 600 supermercats franquiciats amb les ensenyes SUMA, Proxim i SPAR (aquesta última només a Barcelona i Girona).

Prem per veure més contingut per a tu