Segueix-nos a les xarxes socials:

Nocilla fa 50 anys amb més de 700 milions d'unitats venudes

La companyia acaba de renovar la seva recepta, de la que ha eliminat l'oli de palma

Nocilla fa 50 anys amb més de 700 milions d'unitats venudes

Nocilla celebra el seu 50è aniversari des que el 1968 es llancés al mercat aquesta crema de cacau que ja acumula més de 700 milions de gots venuts i està present en més de cinc milions de llars espanyoles.

Després de mig segle, Nocilla es manté com a marca líder en la seva categoria i ara ha decidit renovar la seva recepta per adaptar-se a les noves demandes del consumidor, ha informat en un comunicat aquest dimarts.

Així, ha substituït l'oli de palma a tots els productes de l'ensenya per oli de girasol alt oleic i llard de cacau, mantenint el sabor de sempre però reduint en més d'un 40% els greixos saturats en el perfil nutricional del producte.

A més, la marca va presentar fa uns mesos la seva última varietat, Nocilla 0% sucres afegits, ara també sense oli de palma i amb tot el sabor de la versió original.

Nocilla també ha creuat fronteres i està present en prop de 40 països, arribant a tenir una important presència a Bangladesh -el seu principal mercat a l'exterior-, l'Aràbia Saudita, el Marroc i Líbia, entre uns altres.

Vídeos publicitaris

Nocilla és una de les marques icòniques a casa nostra, sobretot perquè fa dècades que els seus anuncis televisius són presents a les llars catalanes i espanyoles. Aquests són alguns dels anuncis més antics de Nocilla:

Prem per veure més contingut per a tu