Segueix-nos a les xarxes socials:

Empreses

Una empresa figuerenca, a la fira Biofach de Nuremberg

El certamen reuneix vint empreses catalanes del sector agroalimentari ecològic

L'empresa figuerenca Germans Cumbriu, especialitzada en el comerç del bacallà, és una de les vint firmes catalanes del sector agroalimentari ecològic que presenten les seves novetats a la fira Biofach, que del 10 al 13 de febrer se celebra a Nuremberg (Alemanya).

El Departament d´Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP), a través de l´empresa pública Promotora d´Exportacions Agroalimentàries (PRODECA), del DARP, organitza la participació de 20 empreses catalanes del sector de la producció ecològica en la fira BIOFACH, que se celebra a Nuremberg (Alemanya), del 10 al 13 de febrer.

Biofach, que en l'edició anterior va convocar 2.348 expositors representants de 86 països i 44.000 visitants professionals de 129 països, representa el més important aparador de la producció ecològica, i ofereix una panoràmica completa de productes, des de la producció i certificació, fins a la transformació i la comercialització. En el marc de la fira, se celebra seminaris, workshops, i conferències sobre qüestions d'actualitat de l'agroalimentació ecològica.

Les empreses que participen a Biofach han de superar els estrictes criteris d'admissió exigits, de manera que la participació en el saló ja representa per a empreses i productes un segell de distinció i qualitat. Així, en l'estand de Catalunya, les vint empreses participants presenten les seves novetats de subsectors tan diversos com beguda de soja, olis, tortes, farines oleaginoses, galetes, conserves, fruita seca, cafè, infusions, fruita i verdura ecològica, xocolata, carn, bacallà, begudes, sucs, snacks, seitan, tofu, pollastre, gall d'indi o fitoaromateràpia científica.

Germans Cumbriu és l'única empresa de la comarca de l'Alt Empordà que participa en aquest certamen.

Prem per veure més contingut per a tu