L'empresa figuerenca Germans Cumbriu, especialitzada en el comerç del bacallà, és una de les vint firmes catalanes del sector agroalimentari ecològic que presenten les seves novetats a la fira Biofach, que del 10 al 13 de febrer se celebra a Nuremberg (Alemanya).

El Departament d´Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP), a través de l´empresa pública Promotora d´Exportacions Agroalimentàries (PRODECA), del DARP, organitza la participació de 20 empreses catalanes del sector de la producció ecològica en la fira BIOFACH, que se celebra a Nuremberg (Alemanya), del 10 al 13 de febrer.

Biofach, que en l'edició anterior va convocar 2.348 expositors representants de 86 països i 44.000 visitants professionals de 129 països, representa el més important aparador de la producció ecològica, i ofereix una panoràmica completa de productes, des de la producció i certificació, fins a la transformació i la comercialització. En el marc de la fira, se celebra seminaris, workshops, i conferències sobre qüestions d'actualitat de l'agroalimentació ecològica.

Les empreses que participen a Biofach han de superar els estrictes criteris d'admissió exigits, de manera que la participació en el saló ja representa per a empreses i productes un segell de distinció i qualitat. Així, en l'estand de Catalunya, les vint empreses participants presenten les seves novetats de subsectors tan diversos com beguda de soja, olis, tortes, farines oleaginoses, galetes, conserves, fruita seca, cafè, infusions, fruita i verdura ecològica, xocolata, carn, bacallà, begudes, sucs, snacks, seitan, tofu, pollastre, gall d'indi o fitoaromateràpia científica.

Germans Cumbriu és l'única empresa de la comarca de l'Alt Empordà que participa en aquest certamen.