Segueix-nos a les xarxes socials:

757.858 esquiadors la temporada passada

El Pirineu de Girona es promociona a Màlaga i Madrid

Deu entitats i empreses turístiques d'interior i de muntanya mostren la seva oferta turística per la temporada tardor-hivern

El Pirineu de Girona es promociona a Màlaga i MadridPTCBPG

Deu entitats i empreses turístiques d'interior i de muntanya gironines presenten la seva oferta turística per la temporada tardor-hivern 2015-2016 a una quarantena d'agents de viatges de Màlaga, més de setanta agents de viatges de Madrid i una trentena de periodistes de mitjans de comunicació generalistes i de turisme.

Dimarts 13 d'octubre, a l'Hotel NH de Màlaga, i dijous 15 d'octubre, a l'Hotel Westin Palace de Madrid, es va portar a terme l'acció promocional i de difusió «Pirineu de Girona, 2015-2016», impulsada pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona. L'acció s'iniciava amb reunions d'intercanvi (workshops) entre professionals de les agències de viatge d'ambdues ciutats i els representants d'entitats i empreses turístiques gironines. A continuació de les reunions va tenir lloc una presentació de la destinació, a la qual també van assistir periodistes de mitjans de comunicació de Màlaga i de Madrid. Les promocions van finalitzar amb una degustació gastronòmica oferta per representants del col·lectiu Cuina Volcànica de la Garrotxa, a Màlaga, i pel restaurant Fonda Xesc, de Gombrèn, distingit amb una estrella Michelin, a Madrid.

Les entitats i les empreses de la demarcació de Girona que van participar en la promoció eren: l'estació d'esquí Masella, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya „amb les estacions de la Molina, Vall de Núria i Vallter 2000„ Solineu Hotels, Guitart Hotels, Vies Verdes de Girona, l'oficina de turisme de Puigcerdà i el Consell Comarcal de Cerdanya, Turisme Rural Girona, Associació Turística d'Apartaments i Pirineus de Catalunya.

La vicepresidenta del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Marta Felip, va participar en la presentació de Màlaga, i el director general del Patronat de Turisme, en l'acte celebrat a Madrid. Marta Felip va destacar que «per primera vegada es presenta aquesta oferta al client a la província de Màlaga, i, de manera regular, a Madrid, en un moment en què el mercat espanyol mostra signes de recuperació i busca destinacions que aglutinin actius naturals, patrimonials, gastronòmics i esportius».

Novetats en les cinc estacions d'esquí gironines; l'espai museístic Ceretània; la xarxa de senders de 2.500 quilòmetres entre les comarques del Ripollès, la Garrotxa i l'Alt Empordà, i una ruta per explorar la serra Cavallera i els seus monestirs són alguns dels atractius que comprèn l'oferta turística de la nova temporada del Pirineu de Girona 2015-2016.

Amb aquesta acció promocional i de comunicació es va iniciar el programa d'actuacions amb què el Patronat de Turisme Costa Brava Girona dóna a conèixer al mercat espanyol les novetats del conjunt de l'oferta turística del Pirineu de Girona 2015-2016. I, concretament, les visites a la Costa del Sol i a Madrid neixen de l'interès que els empresaris i gestors d'allotjaments turístics i estacions d'esquí del territori tenen per captar públic procedent d'aquestes zones.

En la temporada 2014-2015, les estacions d'esquí gironines van tancar portes amb un balanç positiu: 757.858 esquiadors

La temporada anterior va ser de les més llargues dels últims anys, amb cinc mesos d'activitat. L'estació de Masella va tancar amb 380.000 esquiadors (un 8 % menys que l'anterior temporada, tot i que van augmentar en un 10 % els esquiadors estrangers); la Molina va rebre 265.798 esquiadors; la Vall de Núria, 45.944 esquiadors; Vallter 2000 en va tenir 60.294, i l'estació d'esquí nòrdic de Guils Fontanera en va rebre 5.819.

Les cinc estacions d'esquí gironines van fer un balanç satisfactori de la temporada, tot i que la situació de crisi i el mal temps que ha fet molts dies festius van evitar que es pogués parlar d'una temporada de rècord pel que fa al nombre de forfets venuts.

Prem per veure més contingut per a tu