Segueix-nos a les xarxes socials:

L'art urbà omple de vida sa Riera i alguns carrers de Cadaqués

Diversos artistes plàstics van participar, el cap de setmana passat, en aquest projecte coorganitzat entre C.R.E.A. Cadaqués i l'Ajuntament

L'art urbà omple de vida sa Riera i alguns carrers de CadaquésJosé Ignacio Piris

Artistes plàstics de Cadaquésvan sortir, dissabte passat, a crear i omplir de vida sa Riera, així com a altres espais de la via pública del poble. Aquesta acció forma part d'un projecte coorganitzat entre C.R.E.A. Cadaqués i l'Ajuntament en una aposta clara per l'art urbà, o Street Art, i que vol servir per reivindicar el poder transformador que té l'art als espais públics. També es cerca la visualització de l'artista i transformar el carrer en una galeria oberta les 24 hores i accessible a tothom. Segons responsables de CREA Cadaqués, l'objectiu d'aquesta acció, així com altres que l'han precedit i que vindran, "és aconseguir un canvi de model de poble on l'art sigui l'eix i el punt de trobada entre tots i un pilar fonamental de cohesió social".

La proposta va mobilitzar diferents artistes plàstics de Cadaqués.

D'altra banda, des de C.R.E.A. Cadaqués manifesten que "es vol recuperar la identitat artística que defineix el poble i posar en valor la professionalització de l'artista, tant local com internacional, donant veu i promoció també a artistes emergents". Dins aquesta línia, el mateix dissabte es va donar el tret de sortida a les Nits de l'Art durant la qual galeries i tallers d'artista van obrir les portes d'aquests espais de creativitat, entre les vuit del vespre i les dotze de la nit. Aquesta proposta, que es repetirà els dies 22 de juny, 20 de juliol, 17 d'agost, 14 de setembre i 5 d'octubre, inclourà també visites guiades per infants i joves, prèvia reserva, que durà a terme C.R.E.A, entre les 18.30 i les 20.30 hores. Es tracta d'una proposta per a grups reduïts i cal reservar trucant al telèfon 696 092 885 o enviant un correu a l'adreça electrònica creacadaques@gmail.com.

Prem per veure més contingut per a tu