Segueix-nos a les xarxes socials:

El monestir de Sant Pere de Rodes acollirà un dels espectacles del festival EntreVeus

EntreVeus uneix narració oral, música i patrimoni per celebrar el Dia Internacional dels Monuments i Llocs  

El Monestir de Sant Pere de Rodes serà un dels escenaris del festival 

El 18 d’abril se celebra el Dia Internacional dels Monuments i Llocs Històrics impulsat per l’UNESCO

El monestir de Sant Pere de Rodes acollirà un dels espectacles del festival EntreVeusRafael López-Monné | Departament de Cultura

En el marc de la celebració del Dia Internacional dels Monuments i Llocs Històrics, l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural (ACPC) organitza per primera vegada l’EntreVeus, el festival de narració oral a monuments i llocs històrics de Catalunya. Es tracta d’una nova proposta que se centra en la paraula com a eina de reflexió i de connexió amb el patrimoni, amb el protagonisme d’històries diverses que tornen a habitar aquests llocs i que en permeten conèixer-los d’una manera diferent.

Quatre espectacles, en quatre dies, entre 18 al 21 d’abril, que vincularan narració oral i música a quatre monuments de l’ACPC: Palau Moja de Barcelona, Monestir de Sant Pere de Rodes al Port de la Selva, La Roca dels Moros del Cogul (Lleida) i la Cartoixa d’Escaladei (Tarragona).

Cartell del festival.

La imponent església del Monestir de Sant Pere de Rodes acollirà, el 19 d’abril a les 19 hores, les històries del narrador japonès Yoshi Hioki, acompanyades de les notes musicals del violoncel de Mercedes Ruiz amb música de Bach. “El cocodrilo y Bach” és el títol de l’espectacle que farà vibrar els oients i els submergirà en l’oceà de la paraula. Aquest espectacle s’oferirà en castellà.

L’espectacle serà gratuït, però cal fer reserva prèvia. i disposarà d’interpretació en llengua de signes. A més, al finalitzar l’espectacle s’oferirà una copa de vi que ens permetrà assaborir el territori i compartir l’experiència viscuda.

La celebració del Dia Internacional dels Monuments i Llocs Històrics, el 18 d’abril, és una jornada que està impulsada des del Consell Internacional de Monuments i Llocs (ICOMOS), un organisme associat amb la UNESCO.

Informació sobre els artistes

Prem per veure més contingut per a tu