Segueix-nos a les xarxes socials:

La poètica de Mal Pelo vol seduir al Teatre El Jardí de Figueres

La companyia instal·lada a Celrà escenifica «Highlands», el darrer muntatge del Bach Project, aquest diumenge 14 d'abril a la tarda

La poètica de Mal Pelo vol seduir al Teatre El Jardí de FigueresTRISTÁN PÉREZ MARTÍN

La companyia Mal Pelo fa més d’una dècada que explora la música de Johann Sebastian Bach i construeix l’anomenat Bach Project: Bach, On Goldberg Variations/Variations i Inventions. Highlands és el muntatge que el tanca i amb ell arriben aquest diumenge, a les sis de la tarda, al Teatre El Jardí. El muntatge parla de la passió i de l’anhel de trobar aquest lloc inhòspit, salvatge i inabastable que és Highlands. Un espectacle on la dansa i la música en directe envolta els artistes i els projecta cap a una poètica vertical, entre la llum i l’obscuritat.

Mal Pelo, amb codirecció artística de Pep Ramis i María Muñoz, és un grup de creació escènica caracteritzat per una autoria compartida que ha donat com a resultat més de 30 espectacles fins al moment. Des del 1989, Mal Pelo ha desenvolupat el seu propi llenguatge artístic a través del moviment i la creació de dramatúrgies que inclouen el text, bandes sonores originals, música en directe, la construcció d’espais escenogràfics, la llum i el vídeo entre altres eines escèniques.

Prem per veure més contingut per a tu