Segueix-nos a les xarxes socials:

Setmana Santa 2024

Més de cinquanta persones participaran en la processó dels Dolors de Peralada

Aquesta emblemàtica processó es fa aquest divendres 22 de març, a partir de dos quarts de nou del vespre, i recorre diferents places i carrers del poble

Més de cinquanta persones participaran en la processó dels Dolors de PeraladaAjuntament de Peralada

Més de cinquanta persones participaran, divendres, en una de les processons més emblemàtiques de la Setmana Santa a l'Alt Empordà: la processó dels Dolors de Peralada, també coneguda com la processó del Silenci, que acumula més de vuit segles d’història. El tret de sortida serà a dos quarts de nou del vespre a la porta de la parròquia de Sant Martí, just després de la missa. D’aquí emergiran les imatges –ho fan només un cop a l’any– que aniran en processó pels carrers carregades pels voluntaris.

El recorregut previst, i que serà seguit per centenars de devots o curiosos, anirà de la plaça Gran, a la plaça Sant Domènec, passant pels carrers Burriana i del Forn, les places de Sant Antoni i del Carme, per enfilar el carrer de l’Hospital, la Costa de les Monges, la plaça Ramon Muntaner i retornar a l’església, de nou. L’acte es clourà amb una brunyolada popular.

Prem per veure més contingut per a tu