Damià Bardera visita la llibreria Vitel·la de l'Escala per presentar el llibre «S’obre el teló»

L’escriptor de Viladamat presenta aquest recull de contes en format teatral aquest dissabte 3 de febrer, a les 7 de la tarda

L’escriptor Damià Bardera. | CARME ESTEVE

L’escriptor Damià Bardera. | CARME ESTEVE / redacció. l’escala

Emporda.info

Animals que discuteixen entre sí, cadàvers loquaços que conversen o un matrimoni que, després de penjar-se, reprenen els seus hàbits. Tots ells són personatges que han trobat la llar en algun dels relats singulars i sorprenents del darrer recull de l’escriptor i professor Damià Bardera (Viladamat, 1982), S’obre el teló (Ona Llibres). El volum, que inclou un pròleg de Mònica Batet, el presenta el mateix autor aquest dissabte a les set de la tarda a la llibreria Vitel·la de l’Escala.

S’obre el teló inclou quaranta-set textos sense títol, molt breus i enumerats amb xifres romanes. Destaquen, tots ells, per la seva radicalitat formal i un univers que beu d’una imaginació equivalent. Cal recordar que aquest és el setè recull de contes que publica Bardera i, amb tots, l’autor ha anat forjant un univers literari propi i fascinant. En aquest cas, l’autor uneix el gènere del relat curt amb el teatral, tot essent conscient de la seva «impossible representació».