Segueix-nos a les xarxes socials:

Ginestà estrena ‘De tot el món’, primer avançament del quart disc que preveu publicar a inicis del 2024

Ginestà a El Rampell 2022.JORDI CALLOL

22

Ginestà publica la cançó ‘De tot el món’ (Halley Records), el primer avançament del que serà el seu quart disc que el grup preveu treure a inicis del 2024 i que arriba acompanyat per un videoclip. El grup liderat pels germans Júlia i Pau Serrasolsas canten a l’amor i donen les gràcies a totes les persones que se’ls escolten i que els han acompanyat fins al present en aquest tema de pop electrònic amb ritmes contundents. Júlia i Pau Serrasolsas destaquen que volien fer un pas endavant després de l’àlbum ‘Suposo que l’amor és això’ (2022): “Volíem continuar cantant a l’amor, però des d’un altre prisma. En aquesta ocasió l’amor és cap a nosaltres mateixos i la nostra gent”.

‘De tot el món’ també remarca el camí que han fet els Ginestà, que els ha conduït a aquesta nova manera d’entendre el grup. “En realitat, també és una oda al fet de tirar endavant, de reinventar-se i d’entendre els canvis -tant si són dramàtics com si no- com una oportunitat”, assenyalen Júlia i Pau Serrasolsas. 

L’apartat de la producció destaca per la col·laboració que han fet el seu productor habitual, Cesc Valverde “Xicu” juntament amb Genís Trani

A la tardor d’aquest any, Ginestà clourà una gira llarguíssima per tancar-se a l’estudi i gravar el que serà el quart disc. 

Prem per veure més contingut per a tu