Segueix-nos a les xarxes socials:

Mónica Naranjo cancel·la els seus concerts al setembre i octubre per una malaltia

L'artista afirma que es tracta d'un problema al sistema digestiu que no és «especialment greu», però que ha de fer repòs un parell de mesos

Mónica Naranjo cancel·la els seus concerts al setembre i octubre per una malaltiaEPI_RC_ES

La figuerenca Mónica Naranjo ha cancel·lat l'arrencada de la seva gira a Espanya i tots els actes previstos per al setembre i octubre per un problema al sistema digestiu que, assegura, no és «especialment greu», sense donar-ne més detalls. Naranjo ha fet pública una carta a través del seu perfil de Twitter en la qual assegura que el sistema digestiu fa temps que li «dona guerra» i li ha tocat «passar pel taller», perquè amenaçava d'afectar-li la veu. «Sense ser res especialment greu, el consell del meu metge és que he de fer repòs un parell de mesos», assenyala sense donar-ne més detalls.

Tota l'agenda professional d'octubre i setembre de l'artista queda, per tant, cancel·lada. Entre els actes previstos hi ha diverses firmes de discos a Espanya amb motiu del llançament de 'Mimétika', el seu nou disc. També cancel·la l'inici de la seva gira a Espanya amb diverses dates a l'octubre a Màlaga (1), Madrid (23) i Sevilla (28). La cantant reprendrà els seus concerts al desembre a Xile i després visitarà Mèxic, Espanya i altres països. «El meu equip s'encarregarà d'acomodar les dates perquè aviat puguem tornar a trobar-nos i gaudir de la música i compensar d'alguna manera els que teniu entrada», diu. «Tot i que una no escull quan li passen aquestes coses, el que una sí que tria és com afrontar-ho –apunta–. Jo ho faig amb la més gran de les il·lusions per tornar a retrobar-nos i pujar dalt d'un escenari».

Prem per veure més contingut per a tu