L'Ajuntament de Figueres ha presentat la sisena edició del concurs de narrativa curta de gènere fantàstic Ciutat de Figueres 2022, Frederic Pujulà, organitzat per l'Associació de Veïns del Rally Sud i per l'Associació El Gat Vader en col·laboració amb l'Ajuntament de Figueres.

L'objectiu principal d'aquesta activitat és fomentar la creació literària en llengua catalana, incentivar i donar suport als autors novells, fomentar la literatura de gènere, en aquest cas, la ciència-ficció, la fantasia i el terror i potenciar que les activitats organitzades des dels barris s'estenguin per tota la ciutat.

Els treballs es poden entregar fins al 31 d'agost a premifredericpujula@gmail.com. Les bases es poden consultar a la pàgina web de l'AAVV del Rally Sud: www.veinsrallysud.com

El lliurament del premi serà el 25 de setembre de 2022.

L'alcaldessa de Figueres, Agnès Lladó, ha agraït a l'Associació de Veïns del Rally Sud l'organització d'aquest premi, ja que "fomenta el català i demostra la implicació de les associacions de veïns en projectes que van més enllà i s'estenen a tota la ciutat".