Figueres a escena sorteja tres entrades dobles als subscriptors del Setmanari de l’Alt Empordà per veure l'obra de teatre Europa Bull el diumenge 27 de març, a les 19 hores, al Teatre El Jardí.

Europa Bull, Premi Quim Masó 2018, és un espectacle poètic, elegant i ple d’humor sobre les pors dels europeus, desemparats després de pensar durant molt de temps que havien trobat un refugi de les tempestes de l’economia i de les guerres nacionals. Potser han oblidat que el mite d’Europa és el d’un déu de l’Olimp que arriba a l’altra banda del Mediterrani, s’enamora d’una noia fenícia (Europa) i la rapta sota l’aspecte d’un immens toro. Un mite fundador ple de violència que es torna a fer present quan aquesta comunitat tan aparentment plàcida ha començat a bullir i a treure fum. Una Europa a punt de petar.

Per accedir-hi, només s'ha de presentar la targeta del Club del Subscriptor.

I si encara no sou subscriptors, ara és el moment d’afegir-vos al nostre Club. Descobriu en aquest enllaç com podeu rebre el vostre exemplar, consultar-lo a Internet i gaudir d’un món d’avantatges.