Segueix-nos a les xarxes socials:

Castelló d'Empúries

L'obra 'Dues copes de menys' inicia el III Cicle de Teatre Empori de Castelló d'Empúries

La proposta de teatre amateur compta amb 13 obres de teatre diferents programades de gener a juny

L'obra 'Dues copes de menys' inicia el III Cicle de Teatre Empori de Castelló d'EmpúriesAJUNTAMENT DE CASTELLÓ D'EMPÚRIES

Castelló d'Empúries acull aquest dissabte 15 de gener el III Cicle de Teatre Empori. Aquesta és una iniciativa de teatre amateur amb 13 obres programades de gener a juny. La d'aquest cap de setmana, és 'Dues copes de menys' de La 113.

Aquesta és una història sobre l'amistat en l'edat adulta. Una obra plena de complexitat i confusió amb quatre protagonistes que es retroben, després d'un temps sense veure's, per sopar.

'Dues copes de menys' es representa a dos quarts de nou del vespre a la Sala Municipal, per un preu de 5 € (excepte pel públic major de 65 anys, els menors de 16 i les persones amb discapacitat igual o superior al 33%, ja que en aquests casos l'entrada és gratuïta), i té una durada d'una hora i deu minuts. El seu autor i director és Àlex Sequera.

Aquesta és una proposta impulsada per l'Ajuntament de Castelló d'Empúries, la Diputació de Girona i la campanya de teatre amateur.

Prem per veure més contingut per a tu