Segueix-nos a les xarxes socials:

Figueres

El Museu del Joguet renova la seva botiga

Novetats en jocs i joguets i tallers nadalencs a la Botiga del Museu del Joguet de Catalunya

El Museu del Joguet renova la seva botigaMJC

El Museu del Joguet de Catalunyarenova la Botiga del Museu incloent jocs inclusius, jocs que promouen la igualtat de gènere, que són sostenibles i que desperten la creativitat. Moltes novetats a preus assequibles, des de jocs i joguets per a nens i nenes de totes les edats, jocs per jugar amb la família i amics, jocs de fusta tradicionals, jocs i joguets de col·lecció, entre d'altres.

Taller de Nadal al Museu del Joguet: jugar amb paper. Fem l'arbre del museu!

Decoració nadalenca d'origami per l'arbre de Nadal del Museu, a càrrec de Yuko Kato. L'origami és una disciplina tradicional japonesa, que també rep el nom de papiroflèxia, a part d'entretenir, afavoreix la relaxació, incentiva la imaginació, desenvolupa la destresa manual i la coordinació i contribueix a desenvolupar la paciència i la constància i a millorar la memòria i reforçar l'autoestima dels més petits.

  • Dies 4 i 7 de desembre
  • A les 12h 
  • Entrada gratuïta. Cal confirmar l'assistència al 972 504 585.

Taller de Nadal al Museu del Joguet: jugar amb fusta. Construint amb Kapla

Kapla és un joc amb què es pot construir tota mena de figures gràcies a unes peces rectangulars de fusta, incentivant la imaginació, la concentració i l'equilibri. És un taller familiar per a totes les edats que fomenta l'observació, l'experimentació i el treball en equip.

  • Dia 6 de desembre
  • A les 12 h 
  • Entrada gratuïta. Cal confirmar l'assistència al 972 504 585.

A més, els dies 25, 26 i 27 de novembre, la botiga farà tres jornades de descomptes especials en articles seleccionats fins al 50%.

Prem per veure més contingut per a tu