Segueix-nos a les xarxes socials:

Figueres

El Museu del Joguet marca el 18 de setembre com a data límit per participar en un nou projecte

Aquesta setmana és l'última oportunitat per formar part de la nova exposició col·laborativa ideada per l'artista Petra Vlasman

El Museu del Joguet marca el 18 de setembre com a data límit per participar en un nou projecteMuseu del Joguet de Catalunya

El Museu del Joguet de Figueres ha posat com a data límit el 18 de setembre per enviar fotografies de les joguines dels usuaris que vulguin formar part del nou projecte participatiu. La iniciativa, de l'artista Petra Vlasman, té com a objectiu poder reprendre els jocs i els joguets de les persones per rememorar els seus records més personals, per recuperar la memòria col·lectiva de jugar .

El museu més simpàtic de la ciutat convida, des de mitjans del mes de juny, a tothom qui vulgui compartir el seu joc o joguina perquè expliqui els records que hi té relacionats. Els records dels participants permetran crear una nova exposició temporal a la Sala Oberta del Museu que s'inaugurarà un cop s'hagin recollit totes les fotografies.

Per participar-hi és molt senzill. S'ha d'enviar una imatge i les respostes a les preguntes: 'Pots descriure el teu joc o joguet, de quin any és i d’on prové? Per què és important per a tu?' al mail del museu amb l'assumpte Juguem?, amb nom i cognoms i, si es vol, l'edat. La fotografia ha de portar un títol que resumeixi aquestes dues preguntes i un text que no superi les 100 paraules.

Prem per veure més contingut per a tu