Després d'estar tres setmanes inactius per ordre del PROCICAT, Foment de la Sardana Pep Ventura reprendrà els actes «si la situació sanitària ens ho permet» afirmen. Els propers concerts de sardanes a Figueres:

  • Divendres 14 d'agost a les 22 h a la Plaça Josep Pla amb la cobla Vila de la Jonquera (amb l'estrena del compositor Joan Puig)
  • Divendres 21 d'agost a les 22 h a la Plaça Josep Pla amb la cobla La Principal d'Olot (amb l'estrena del compositor Jaume Cristau)

A més l'Aplec 0,0% que s'havia de fer el 16 i el 17 de maig el vam traslladar al 22 i 23 d'agost i s'ha reconvertit en format Concert. El dissabte 22 d'agost a les 22 h a la Plaça Josep Pla tocarà la cobla Ciutat de Girona drigida per Jesús Ventura, amb l'estrena dels compositors Francesc Picart i Jaume Cristau. El dia següent a les 18,30 h a la Plaça Josep Pla hi actuaran les cobles Montgrins i Sant Jordi-Ciutat de Barcelona, on els compositors Joan Puig, Joaquim Hostench, Enric Ortí i Jaume Cristau s'estrenaran, a més també es farà un homenatge al músic i compositor Josep Joli i Blanch.

Tots els concerts són gratuïts. S'hauran de treure les entrades a través de la web de Figueres a Escena o la taquilla del Teatre El Jardí, els dijous de 18 a 21 h

Es col·locarà la gent per ordre d'arribada, i l'aforament serà limitat a 150 seients.